Nieuw! Artikelen voor Face This magazine

30 augustus 2017
Door: Lianne de Vries

Face This is een bijzonder goed doel dat ik al een paar jaar volg. De oprichters van Face This, Jos van der Hoek en Jelka Priem, zetten zich in om het onderwijs van kinderen in Indonesië te verbeteren. Dat doen ze op een kleinschalige, originele, effectieve en direct zichtbare manier waarbij ook de school en de kinderen betrokken worden.

Face This T-shirtcollecties
Zo brachten ze unieke T-shirtcollecties op de markt met tekeningen van de schoolkinderen als design om met de opbrengst van de verkoop scholen te verbeteren en scholen te bouwen. Dat is gelukt! Op Java, Flores en Lombok hebben ze scholen aan beter onderwijs geholpen.

Face This online magazine
Nu is daar het online Face This magazine met inspirerende verhalen over mensen die de wereld nét even op een andere manier mooier willen maken. Aan mij de eer om maandelijks een bijdrage te doneren in de vorm van een artikel over cultuur, travel, fashion of lifestyle. De eerste artikelen: over de kunst van Shepard Fairey, een kunstproject op Sumatra dat de verwoestende palmolieteelt aan de kaak stelt en de Rijstvelden van The Organic Farm op Bali.

Check www.facethis.nl

Reacties zijn gesloten.