10 jaar TiM Fysiotherapie? Jubileummagazine maken!

8 februari 2020
Door: Lianne de Vries

‘We bestaan in 2020 10 jaar en willen een jubileummagazine maken. We hebben al wat ideetjes en een vormgever. Kun jij ons helpen met interviews en teksten?’ Tim Könings, fysiotherapeut en super enthousiaste eigenaar van fysiotherapiepraktijken op 20 locaties in en rondom Den Haag, op mijn voicemail.

Content-ideeën 10 jaar TiM

Dat bericht hoorde ik ergens in april 2019. ‘We zijn er lekker op tijd bij’, merkte Tim op tijdens onze kennismaking. Na nog een paar ontmoetingen en content-ideeën over en weer, startte het project in september. In volle vaart vooruit. Werken richting de deadline in december.

Tim Könings geflankeerd door twee collega’s op de coverfoto van het magazine. Met een klik kun je bladeren door het complete magazine.

Samen fitter, gezonder, gelukkiger

De rode draad van het magazine: Together in Motion, waar de naam TiM voor staat. Samen in beweging. Om jong en oud fitter, gezonder en gelukkiger te maken. In de stad, de wijk, de verzorgingshuizen en in bedrijven. Dat kwam terug in de meest interessante gesprekken. Met Jan Hermans, top fysio- en manueel therapeut en uitvinder van de XCO-trainer. Met fysiotherapeut Debbie Alsemgeest; zij helpt onder meer tuinders in het Westland fit en gezond te blijven. Met Merel van der Spoel, fysiotherapeut, psycholoog en werkcoach die alles vertelde over ‘jezelf weer op de rit krijgen’.

Energiek ondernemen

En, natuurlijk sprak ik met Tim zelf. De 35-jarige fysiotherapeut en energieke ondernemer die potjandorie ‘gewoon’ 70 medewerkers in dienst heeft en met zijn team fysiotherapiepraktijken op 20 locaties runt. Wow!

Klik op het beeld en bekijk het complete magazine.

Tekstschrijver magazine

Voor mij als tekstschrijver was het maken van dit magazine een van de allerleukste opdrachten van 2019. Echt één waarin ik heb samengewerkt met Tim en zijn team. De deadline werd gehaald, vlak voor de kerstdagen. Ook door het snelle schakelen qua vormgeving door Linda Retel. Bekijk snel het 12 pagina’s tellende 10 jaar TiM en blijf gezond!

Reacties zijn gesloten.